tiistai 27. tammikuuta 2015

Kirppislöytöjä..

Viime viikolla tuli kierrettyä kirppiksiä urakalla. Tarkoituksena oli löytää lapsille luistimet. Ne löytyikin heti ekalta kirppikseltä hintaan 5€/kpl. Noh, nälkä kasvoi syödessä ja niin mä sitten kiersin kaikki lempparikirppikseni. Kahteen kertaan kiersin Lakeuden Shoppiksen ja Vanhankylän Ullakon.

Luistimista en kuvia ottanut mutta muista löydöistä kyllä.

Nämä college caprit ostin ajatuksella että salilla käyttäsin. On vaan ehkä turhan paksut, tuli niin kuuma jalkoihin että taidan jatkossa suosia joko teknistä materiaalia tai ihan trikoota. Muuten hyvät kyllä :)

Nämä Ikean kulhot pisti silmään. Kivat jälkiruoille tai esim aamupuurolle :)

Ihanan pehmoinen neulostakki. Mukavan kevyt päällä ja hyvässä kunnossa. 




Tämä muki oli jotenkin niin symppis ja kivan retro että ostin. 1€ hintakaan ei ollu paha, ei oo mitään Arabiaa vaan joku "merkitön" muki. Ei mua haittaa, käyttöön pääsee jokatapauksessa.


Löysin vielä yhden paidan itselleni. Unionjack kuosilla. Paidassa on aavistuksen lyhyempi helma joten alla oleva paita pääsee näin näkyviin. Yleensä mulle ei tämän tyyliset paidat sovi mutta tämä malli kuitenkin oli hyvä. Voi olla että teen tästä itelleni kaavat ja teen muutaman lisää. Lippu on toteutettu paljeteilla jotka ovat mattapintaisia.

Lapset sai pehmolelut. Emilialle spanieli ja Tuomakselle tuo toinen. En tiedä yhtään onko se apina vai mikä lie :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti