torstai 11. joulukuuta 2014

Hyväntekeväisyyttä ja kirppiksen kiertelyä.

Eilen kävin viemässä paikalliselle Fidalle laatikollisen lasten leluja sekä kirjoja lahjoituksena. Aikaisemmin olen vienyt pehmoleluja sekä vaatteita.

Samalla etsin olohuoneeseen jouluksi punaista mattoa mutta mikään ei oikein sytyttänyt. Muutama potentiaalinen oli mutta en sitten ostanut.

Siitä suuntasin Hyllykallion SPR:n kirppikselle ja mukaan tarttui tälläinen satsi:





Vanhemmilla on ollut tälläisiä, taitaa olla vieläkin. Mutta vain noita pienempiä, en tiennyt että suurempiakin on olemassa. Maksoin näistä huimat 2,60€. Näissä on kiva muoto, ovat kuin lehtiä.

Tässä näkee muodon paremmin.

Naamakirjan annetaan-ryhmästä luulin löytäneeni muutaman lisää, kuvan perusteella.


Valitettavasti olin katsonut väärin. Noh, nämä maksoi vain Mars-patukan verran joten ei haittaa, käyttöön luultavasti pääsevät tai kiertoon jossain vaiheessa. Katsotaan nyt.


Tuosta valkoisesta en huomannut ottaa erikseen kuvaa joten tässä samalla koko satsista. Tuo valkoinen kulho/lautanen löytyi myös samaisesta SPR:n kirppikseltä tänään, olin äidilleni etsimässä jälkiruokakulhoja. Hän etsi enemmän sellaisia mistä saa jäätelöannoksia. Muutama löytyiki muttei ollut hänelle mieluisia. Itsekin jäin muutamia miettimään. Katsotaan josko huomenna haen.

Yksi tuolikin sieltä löytyi 15€ hintaan jota tosin en ostanut mutta mietin josko lastenhuoneeseen. Noh, tänään sitä ei ollut. En ihmettele, hyvässä kunnossa ja edullinen. Ja olisi ollut punaisella kankaalla ja harmaat metallijalat ja käsinojat. Sopinut hyvin lapsille kun oli hieman pienempää kokoa. Harmittaa hieman.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti