lauantai 30. elokuuta 2014

Ma tahtoo veivaa veivaa!!

Osallistuin Facebookissa erään ompeluryhmän veivaukseen joka on joka perjantai-ilta. Tällä kertaa Mussukat oli yhteistyökumppanina. Heiltä saimme jokainen siili trikoon joko vihreänä tai oranssina. Itse sain vihreänä. Haastavaa oli kankaan koko 80cmx100cm(lxk). Itselle ei oikein mitään saanut joten päädyin tyttärelle ompeleen. Tosin olin tekemässä settiä joten yksin tuo kangas ei riittänyt. Lähdimme Eurokankaaseen ja mukaan päättyi pinkkivalkoinen pallotrikoo.


Tässä kokonaisuus. Nimesimme puvun Peppi Pitkätossun asuksi koska vaikka miten taskuja mittasin ja asetteli eivät ne suostuneet yhtään samoille kohdille asettumaan :)

Ylemmästä kuvasta poiketen hihoihin tuli jälkeenpäin resorit. Leikkasin hihansuut liian kapeiksi joten eikun pätkä pois ja resoria tilalle. Nätit tuli. Resorit leikkasin ensin kahdesti väärin, en yrittäny kolmatta kertaa vaan ompelin palat yhteen ja voila!

Tässä näkyy hyvin miten taskut mittaamisesta huolimatta eri korkeudella ja toinen enempi takana. Piti olla sivutaskut..Kaikeista huolimatta tyttö rakastaa tätä asua <3 p="">

Paidan ja leggareitten kaava on samat mitä aikaisemmassa postauksessa keväällä olen käyttänyt eli SK:n kaavoja 1/2009 ja 1/2010 ellen väärin muista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti